Meer resultaten voor thema decor

thema decor
Verhuur Sfeerlab.
Trouw je in een schuur en ben je op zoek naar decoratie die perfect in het decor past? Dan is dit aanbod iets voor jou. Ontdek onze producten. Ontdek onze producten. Je wenst een relaxte sfeer op jouw huwelijksfeest met een buitenceremonie, gezellige zithoekjes en elegante tafels met veel natuurelementen. Do we have the right stuff for you! Ontdek onze producten. Ontdek onze producten. Ontdek onze producten. Zoet, zoeter, zoetst Niet eetbaar maar toch verrukkelijk zo omschrijven we de items van Candyland. How sweet your party can be. Ontdek onze producten. Ontdek onze producten. De sfeer van de hoogdagen van het circus in het eerste deel van de jaren 1900, die kan je helemaal terug opwekken met de items van dit thema.
Decor verhuur voor diverse themafeesten Entertrain Decoratie.
THEMA DECOR VERHUUR. AFRIKA-SAFARI ARABISCH AMERIKA-NEW YORK AUSTRALIE AZIATISCH CIRCUS-KERMIS COUNTRY-WESTERN DUITSLAND ENGELAND-IERLAND-LONDEN FRANKRIJK-PARIJS GALA-STIJLVOL HORROR-SPOOK-GRIEZEL ITALIAANS-VENETIE JUNGLE-ZUID AMERIKA-INDIANA JONES KERST-WINTER LAS VEGAS-CASINO MIDDELEEUWS-KASTEEL-RIDDERS NOSTALGISCH-OUD LIMBURGS ONDERWATERWERELD-NAUTISCH OOST EUROPA-RUSLAND OOSTENRIJK-APRES SKI-TIROL FILM OUD GRIEKS-ROMEINS PIRATEN-CARIBISCH-BEACH RACEN-AUTO'S' ROCK'N'ROLL-DISCO' RUIMTEVAART-LUCHTVAART-SPACE SPAANS-PORTUGEES. THEMA DECOR VERHUUR.
Thema Decor Sint-truiden, 3800, Stapelstraat 57 Bedrijfsinfo via bsearch.be.
Contacteer Thema Decor. Thema Decor BVBA. Stapelstraat 57 Bus 301 3800 Sint-truiden. 011/59 18 46. Bekijk grotere kaart. Update uw gegevens. Indien de informatie op deze bedrijfsfiche niet correct zou zijn, kan u gebruik maken van ons webformulier om GRATIS uw gegevens aan te passen.
Decoratie voor evenementen Atmospher Decoration Eventonline.
Het is steeds opnieuw een prettige uitdaging voor mij om een kale kamer om te toveren tot een sfeervolle ruimte. Ik let daarbij op kleurgebruik, meubilair, verlichting, accessoires. Altijd met uw doel voor ogen: het perfecte feest, gezelligheid in uw restaurant, een leuk thema in uw winkel.
Wie zijn wij Decorontwerp, decorbouw, decorverhuur, decorverkoop: dat is ons vak Groen-land decorbouw decorverhuur.
Een lege hal, zaal of andere locatie omtoveren in een prachtig, exclusief decor en op die manier bijdragen tot een geslaagd feest. Of een beursstand inrichten die het profiel en het karakter van je bedrijf weergeven en daarbij nog een ideale verkoopssfeer.
Liberty Vintage Verhuur van meubilair en decoratie voor evenementen. rustic-romance. industrial-chic. wild-hearts. palm-springs. american-apache.
Verlaat de platgetreden paden en ga bewust voor een avontuurlijke insteek: een levendige, vrijgevochten boho vibe met meubels in etnische stijl en kleurrijke stoffen is wat je zoekt. Dit thema laat verschillende kleurpaletten en decoratiestijlen naadloos in elkaar overvloeien en geeft je feest de nodige dosis pit gehuld in een bohemian jasje.
JVR Decorbouw Decorverhuur decoratie voor thema feesten.
Decor: Moulin Rouge. Decor: Italiaans Venetië. Decor: Chinees Aziatisch. Decor: The Sixties. Decor: Las Vegas. Decor: Seventies disco. Decor: Oubollig/Bruin café. Decor: 1001 Nacht. Decor: Country Western. Decors voor themafeesten. Het decor van uw feest of evenement is bepalend voor de sfeer.
decor verhuur thema decor Sprookjeskasteel geboortekisten, decor verhuur, Atelier Ria Bloemberg.
Decorverhuur themadoeken: Decor sprookjeskasteel 1.20 x 2.50 meter 15., Dit prachtige sfeervolle decor van een sprookjeskasteel bovenop een heuvel is speciaal gemaakt voor de musical Rapunzel. Het bestaat uit slechts een doek en kan uitstekend gecombineerd worden met het bosdecor of jungledecor.
Numina Event Decorators Huur een natuurlijk decor!
Huur een natuurlijk decor! Numina heeft voor de aankleding van uw beursstand een verhuurdecor in het thema Nature. De wanden bestaan uit platen met fotoprints van een bos afhangende planten / klimop/houten hekjes bekleed met klimop en bloemen / stoelen met gras bekleed / lampen met een berkenstam en een lampenkap met berkenprint.
Flora Facto groen-en themadecoratie.
Dankzij de juiste themadeocraties slaagt Flora Facto er steeds opnieuw in om uw thema te laten leven en beleven op uw eventlocatie. Haal de magie in huis dankzij Flora Facto, niets zo gezellig als de aanwezige kerstsfeer bij u op kantoor.

Contacteer ons

trouwdecoratie huren
tafel verhuur
thema decor
carnaval kostuum huren
feestartikelen antwerpen
aankleding bruiloft
stoelen verhuur rotterdam
halloween spullen huren
verhuur feestartikelen